novosti

Splitski Krnjeval 2021 u ljetnom izdanju

Splitski Krnjeval 2021 u ljetnom izdanju

Split u veljači za mnoge predstavlja obilje glazbe, plesa i veselih kostima. Ove godine vrijeme je za drugu vrstu maski, ali to nije spriječilo Splitski krnjeval da nastavi svoju tradiciju pa ćemo se tako ove godine kostimirati i u ljetnim mjesecima. Prošlih godina su nas zabavljala brojna glazbena imena poput TBF-a, Opće opasnosti, Cubisma i Vatre, stoga vjerujemo da će i ovogodišnje ljetno izdanje donijeti nove glazbene poslastice. 

„Unatoč globalnoj pandemiji želja nam je nastaviti tradiciju Splitskog krnjevala. Razmišljali smo o online verziji ali riječ je o projektu koji donosi toliko interakcije, plesa, glazbe i radosti koja se teško može prenijeti elektronskim putem. Ljetnu verziju Krnjevala planiramo organizirati u srpnju, nadamo se da će nam  epidemiološka situacija to i dozvoliti“, kazala je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita. 

Organiziranog programa na Rivi nema, ali za djecu je organizirana nagradna igra na našem Facebook profilu VisitSplit u kojoj možete sudjelovati do utorka, 16.2. do kraja dana. 

Preuzeto sa: https://visitsplit.com/

Share on facebook
Podijeli
Share on twitter
Tweet
Share on whatsapp
WhatsApp

Zadnje vijesti

Splitski karneval prebačen za srpanj

Splitski krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica. Direktorica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić

Više »