novosti

Splitski karneval prebačen za srpanj

Splitski krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica.

Direktorica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić podsjeća kako su Splićane i njihove goste prethodnih godina zabavljala brojna glazbena imena od TBF-a, Opće opasnosti, Cubisma i Vatre, te vjeruju da će i ovogodišnje ljetno izdanje donijeti nove glazbene poslastice.

“Unatoč globalnoj pandemiji želja nam je nastaviti tradiciju Splitskog krnjevala. Razmišljali smo o online verziji ali riječ je o projektu koji donosi toliko interakcije, plesa, glazbe i radosti koja se teško može prenijeti elektronskim putem. Ljetnu verziju Krnjevala planiramo organizirati u srpnju, nadamo se da će nam  epidemiološka situacija to i dozvoliti”, kazala je Vukšić.

Dodaje kako organiziranog programa na Rivi nema ali je za djecu organizirana nagradna igra na Facebook profilu Turističke zajednice grada Splita VisitSplit. Organiziran je i izbor za najbolju dječju masku, a fotografije kreativnih maski građani mogu slati u komentarima. Najbolja maska će dobiti eduakativno-zabavni paket u kojem je vođenje ‘Split for kids’ za cijelu obitelj, obiteljsku ulaznicu za Muzej iluzija te poklon paket najslađih Nadalina čokolada, poručili su iz Turističke zajednice grada Splita.

Preuzeto sa: http://www.regionalna.hr/

Share on facebook
Podijeli
Share on twitter
Tweet
Share on whatsapp
WhatsApp

Zadnje vijesti

Splitski karneval prebačen za srpanj

Splitski krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica. Direktorica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić

Više »