novosti

Otkriven kompletan program Splitskog krnjevala 2020

U Đardinu Dičji krnjeval u subotu, vrtići na Gripama, house party u Centrala, a za pokladni utorak Krešo Bengalka i Mladen Grdović. Nagradni fond za maske ukupno 4000kn

Nakon prošle nedjelje odlično rasplesane Rive i otvorenja Krnjevala uz Cubismo, vraćen je Ključ Grada Splita iz Irske a za meštre Krnjevala odabrani su ljubavni posrednik iz Imotskog Gangster i ruskinja Natali-teta kako bi poradili na natalitetu, vratili tradiciju gonjanja i plesanja da spase Hrvate od izumiranja. Ako se i jedno dijete napravi dok smo mi na vlasti, već smo puno napravili, poručili su.

Program se nastavlja kroz cijeli tjedan besplatnim plesnim radionicama, a od subote do utorka predstavljen je i ostatak programa:
– Dičji krnjeval u Đardinu
– Love Carnival Rave u Central The Club
– Krnjeval vrtića na Gripama
– Pokladni utorak u Đardinu

Dičji Krnjeval u subotu u 11h u Đardinu
Nakon prošlogodišnjeg prepunog Đardina organizatori su i ove godine postavili program Dičjeg krnjevala u „Čarobnu šumu“. Dičji krnjeval je namjenjen uzrastu osnovnih i srednjih škola a za vrtićku dob organiziran je Krnjeval vrtića u ponedjeljak.

Ove subote 22.2.2020g. u 11h počinje program otvorenjem i predajom ključa Dičjeg krnjevala, a nastavlja se interaktivnom predstavom Čarobni disko.

Nakon predstave kreću plesne animacije ekipe iz Centra plesa te plesni nastupi dječjih skupina koje se za sudjelovanje mogu prijaviti na službenoj internet stranici Splitskog Krnjevala

Pozivamo djecu i roditelje da dođu na vrijeme jer će za vrijeme cijelog programa žiri ocjenjivati maske te na kraju programa oko 13-14h, nakon plesnih nastupa, nagraditi sa nagradnim fondom od čak 2000kn. 1000kn ide pobjedniku, a po 200kn će podijeliti ostalih 5 mjesta.

Krnjeval vrtića velika dvorana Gripe – ponedjeljak u 10h
Krnjeval vrtića održati će se već tradicionalno u velikoj dvorani ŠC Gripe u ponedjeljak 24.2.2020g. 10-11.30h
Svi vrtići blizu Gripa pozvani su da dođu pješke, a za udaljenije organizirani su plaćeni autobusi.
Djecu očekuju brojne maskote, interaktivna dječja predstava, slasne nagrade. Poželjno je da svi sudionici imaju oko vrata ime i oznaku vrtića da se lakše nađu, a svaki vrtić može se predstaviti i tablom da se djeca lakše orjentiraju u dvorani.
Pozivamo i sve roditelje sa djecom vrtićke dobi a koja ne idu u vrtić da se slobodno priključe programu. Naravno i bake i didi ih mogu držati na oku sa okolnih tribina.
Za informacije i koordinaciju vrtići su pozvani da se jave do četvrtka 20.2. na Facebook stranicu ili whatsapp na tel 098330260

 

 

Love Carnival Rave 2020 – Central the club
Kako je od strane Grada 2016g. prekinuta tradicija održavanja tradicionalnog Krnjouse partija na Peristilu,  dok se nešto ne promjeni party je prebačen u klubske prostore. Ne propustite najbolji zimski party pod maskama ove subote 22.2.2020. u 23h. Maškare na struju će rasplesati gostujući DJi: Dj Sonic iz Pariza, Pero Full House i Yelle. Dodatne informacije na stranici Splitskog krnjevala.

Pokladni utorak u Đardinu: Šentenca, Krnje, Krešo Bengalka i Mladen Grdović
Raznolika večer počinje već u 19h predstavljanjem maski. Od 20h kreće koncert Kreše Bengalke.
Za vrijeme koncerta žiri će odabirati najbolje maske te će i ovdje kao i na Dičjem krnjevalu podijeliti 2000kn: 1000kn za prvu nagradu i 5x200kn za ostalih pet maski.
Nakon Kreše Bengalke u potpuno drugom stilu zapjevat će Mladen Grdović. Organizatori su htjeli pripremiti za svaku publiku ponešto da svi provedu ovogodišnju maškaranu zabavu zajedno.
Nakon koncerta oko 23.50h pročitati će se Šentenca – osuda Krnji te će krenuti maškarana Povorka na Gat Sv. Nikole na spaljivanje Krnje ukoliko bude osuđen.

Za sve detaljnije informacije posjetite službenu stranicu Splitskog krnjevala 2020: www.krnjeval.com

Pogledajte kako je bilo na videu i fotografijama od prošle godine

Na ova videa i sve fotografije imate sva prava na objavljivanje:

Link na prošlogodišnju predstavu Šentence: https://youtu.be/TRWLKAY2zmg
Link na video prošlogodišnjeg Krnjevala: https://youtu.be/Cn-AAbwKkx4
Link na fotografije sa dopuštenjem za korištenje: https://www.dropbox.com/s/khmgmgsgjah2vyl/Fotke%20najava%20svi.zip?dl=0

Share on facebook
Podijeli
Share on twitter
Tweet
Share on whatsapp
WhatsApp

Zadnje vijesti

Splitski karneval prebačen za srpanj

Splitski krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica. Direktorica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić

Više »