U Splitu: MAŠKARADA na Gripama! Koncert Željko Bebek i Zabranjeno pušenje

Nakon dugog niza godina Željko Bebek i Zabranjeno pušenje dolaze na Gripe!                   Facebook link na event

U Splitu: MAŠKARADA na Gripama! Koncert Željko Bebek i Zabranjeno pušenje zeljkobebek

Ovog puta u maškaranom izdanju kao posebni gosti Splitskog krnjevala 2017. Koncert će se održati u velikoj dvorani Gripe u subotu 25.2. s početkom u 21h kao vrhunac dnevnih krnjevalskih programa na rivi.

Željko Bebek je sa Bijelim Dugmetom čak 6 puta rasprodao Gripe, pa i ovaj puta garantira odličnu zabavu kao i legendarni rock band Zabranjeno pušenje koji nakon 30 godina svirke i 10 izdanih albuma jedva čeka rasplesati namaškaranu splitsku publiku.

U Splitu: MAŠKARADA na Gripama! Koncert Željko Bebek i Zabranjeno pušenje koncertGlazba Zabranjenog pušenja pratila je mnoge generacije, a britki tekstovi pjesama uvijek su davali pravu kritiku društvu u kojem živimo. Članovi benda su realizirali i nezaboravan tv show Top lista Nadrealista, te nam je drago da takve legende postanu i dio povijesti Splitskog krnjevala.

Najavili su se gosti iz svih susjednih zemalja, pa požurite po ulaznicu dok ih još ima po promo cijeni.
Cijeli program Splitskog krnjevala 2017 u trajanju 11 dana 18.2.-28.2. pratite na službenim internet stranicama www.krnjeval.com

KAKO DO ULAZNICA?

Koncert počinje u subotu 25.2. u 21h u velikoj dvorani Gripe u Splitu.
Organizator je omogućio da se održe dva koncerta za cijenu jednog te je pušten ograničeni broj ulaznica u prodaju po cijeni od samo 70kn u pretprodaji.
Ulaznice je moguće kupiti po akcijskoj cijeni odmah preko http://ticketshop.hr/hr/prodajna-mjesta  sustava ili u Tisak Media knjižarama i prodajnim mjestima (Tisak Media knjižare u City centru, Atlas, Croatia records, Dancing Bear, CroFanShop, ….) u shopping centrima te na blagajni Gripe od 23.2. 10-18h.