Otvorenje Splitskog Krnjevala 2018 i Zumba Love Carnival na Rivi

PROGRAM OTVORENJA
12h Zumba Love Carnival na rivi
13h Krnjevalsko vjenčanje i Predaja ključeva grada
13.30h Podizanje zastave na Pjaci

GDJE: Riva
KADA: 4.2.2018 nedjelja 12h

Pogledajte otvorenje Splitskog krnjevala i zaplešite Zumbu na rivi maškarani!

➡ Spli’ski Krnjeval 2018 započinje krnjevalskim vjenčanjem tajnog ljubavnog para – meštara ovogodišnjeg ljubavnog krnjevala koje ćemo tek otkriti. Za ljubavni par odabiru se najistaknutiji mladić i djevojka koji su na neki specifičan način obilježili proteklu godinu. Nakon Nives Ivanković, Pjerina i Valentine, Ave i Pernara u subotu ćemo otkriti ovogodišnji par te ih vjenčati na rivi.
Kao svadbeni dar dobivaju ključ Grada Splita da u slijedećih deset dana očiste Split od svih problema.
Ako vam se ne da maškarati, možete doći i u šarenom, samo nek je veselo, jer ovo je jedan rasplesani zaljubljeni krnjeval!

Prije vjenčanja, u 12h kreće veliki Zumba fitness party na rivi u kojem mogu sudjelovati baš svi, jer Zumba je ples i vježba za sve generacije u kojoj se na licu mjesta uče koraci bez potrebnog predznanja.

Sudjeluju instruktori i plesači Centra plesa i svih udruga i plesnih klubova koji surađuju u Spli’skom krnjevalu te gostujući i domaći Zumba fitness instruktori:

  • Enmanuel Felix De Los Santos Bello
  • Meri Tičić Santos
  • Josipa Baliban
  • Stella Zabos
  • Polina Mytko
  • Alma Mimica

Poslije krnjevalskog vjenčanja, nova maškarana gradska uprava podiže zastavu na Pjaci gdje će u Staroj Gradskoj Vjećnici, a sada novoj gradskoj upravi – Krnjevalskom gradu tj Krnjevini biti tokom Krnjevalskih dana izložba povijesti Splitskih krnjevala, radionice i modne revije te započinje desetodnevna vladavina maškara Splitom!

www.krnjeval.com
www.centarplesa.hr
www.zumbasplit.com