novosti

Zbog korona virusa splitski je krnjeval prebačen za srpanj…

Želja nam je nastaviti tradiciju Splitskog krnjevala. Razmišljali smo o online verziji, ali riječ je o projektu koji donosi toliko interakcije, plesa, glazbe i radosti, rekla je direktorica splitske Turističke zajednice

Splitski krnjeval iznimno će ove godine umjesto u veljači biti najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica.

Krnjevalsko vjencabje

Direktorica splitske Turističke zajednice ​Alijana Vukšić podsjeća kako su Splićane i njihove goste prethodnih godina zabavljala brojna glazbena ​imena ​​od TBF-a, Opće opasnosti, Cubisma i Vatre, ​te vjeruju da će i ovogodišnje ljetno izdanje donijeti nove glazbene poslastice.

24sata

– Unatoč globalnoj pandemiji želja nam je nastaviti tradiciju Splitskog krnjevala. Razmišljali smo o online verziji, ali riječ je o projektu koji donosi toliko interakcije, plesa, glazbe i radosti koja se teško može prenijeti elektronskim putem. Ljetnu verziju Krnjevala planiramo organizirati u srpnju, nadamo se da će nam  epidemiološka situacija to i dozvolit​i –  kazala je Vukšić.

24sata

​Dodaje kako organiziranog programa na Rivi nema, ali ​je ​za djecu organizirana nagradna igra na Facebook profilu Turističke zajednice grada Splita VisitSplit.​ Organiziran je i izbor za najbolju dječju masku​, a fotografije kreativnih maski ​građani mogu slati u komentarima​. Najbolja maska ​će dobiti edukativno​-zabavni paket ​u kojem je vođenje ‘Split for kids’ za cijelu obitelj, obiteljsku ulaznicu za Muzej iluzija​ te poklon paket najslađih čokolada,​ poručili su iz Turističke zajednice grada Splita​.

Preuzeto sa: https://www.24sata.hr/

Podijeli
Tweet
WhatsApp

Zadnje vijesti

Splitski karneval prebačen za srpanj

Splitski krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica. Direktorica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić

Više »