novosti

Splitski krnjeval prebačen za srpanj

SPLITSKI krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica.

Direktorica splitske Turističke zajednice ​Alijana Vukšić podsjeća kako su Splićane i njihove goste prethodnih godina zabavljala brojna glazbena ​imena, ​​od TBF-a i Opće opasnosti do Cubisma i Vatre, ​te vjeruje da će i ovogodišnje ljetno izdanje donijeti nove glazbene poslastice.

“​Unatoč globalnoj pandemiji želja nam je nastaviti tradiciju Splitskog krnjevala. Razmišljali smo o online verziji, ali riječ je o projektu koji donosi toliko interakcije, plesa, glazbe i radosti koja se teško može prenijeti elektronskim putem. Ljetnu verziju Krnjevala planiramo organizirati u srpnju, nadamo se da će nam epidemiološka situacija to i dozvolit​i”,​ kazala je Vukšić.

​Dodaje kako organiziranog programa na Rivi nema, ali ​je ​za djecu organizirana nagradna igra na Facebook profilu Turističke zajednice grada Splita VisitSplit.​ Organiziran je i izbor za najbolju dječju masku​, a fotografije kreativnih maski ​građani mogu slati u komentarima​. Najbolja maska ​će dobiti edukativno​-zabavni paket ​u kojem je program Split For Kids za cijelu obitelj, obiteljsku ulaznicu za Muzej iluzija​ te poklon-paket najslađih čokolada Nadalina,​ poručili su iz Turističke zajednice grada Splita​.

Preuzeto sa: https://www.index.hr

Share on facebook
Podijeli
Share on twitter
Tweet
Share on whatsapp
WhatsApp

Zadnje vijesti

Splitski karneval prebačen za srpanj

Splitski krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica. Direktorica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić

Više »

Splitski krnjeval prebačen za srpanj

SPLITSKI krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica. Direktorica splitske Turističke zajednice ​Alijana Vukšić

Više »