Obavijest o prilagodbi programa Splitskog Krnjevala 2017 vremenskim neprilikama za 25-26.2.

U SUBOTU MAŠKARADA NA GRIPAMA – ŽELJKO BEBEK I ZABRANJENO PUŠENJE
U NEDJELJU DIČJI KRNJEVAL NA ZAPADNOJ, POVORKA S AVAZONKOM I PERNAROM, A PAŠKARE NA RIVI

Zbog najavljene kiše u subotu dnevni program se prebacuje na nedjelju a u subotu navečer od 21h će se održati Maškarada na Gripama (Koncert Zabranjenog Pušenja i Željka Bebeka).

U nedjelju 26.2. u podne, na Zapadnoj obali održati će se Dječji krnjeval za osnovce, Krnjevalska povorka, a na Rivi plesni show Krnje Can Dance i Paškare.


Krnjevalska povorka će oko 13h umjesto po gradu ići izmijenjenom rutom od Zapadne obale do Rive, a sudjelovat će i stari i mladi – sve osnovne škole grada Splita, mažoretkinje, brazilske plesačice, limena glazba, baterije bubnjara i gosti iz susjednih zemalja, a sve pod vodstvom svježe vjenčanih Johnnija Pernara i nomadice Avazonke.
Dolaskom Krnjevalske povorke na Rivu počinje plesni show Krnje Can Dance u koji se mogu uključiti svi plesni klubovi, a nakon toga i popularne Paškare.

Kako se prije toga održava Splitski polumaraton, pozivamo sve da se namaškarate, prošetate u nedjelju u podne do Zapadne obale i postanete dio najluđeg Krnjevala!
Podsjećamo, ove godine na Splitskom krnjevalu očekujte preko 250 izvođača u dvadesetak različitih programa a sve detaljno pogledajte na www.krnjeval.com

SUBOTA 25.2.2017 21h
21h MAŠKARADA – Željko Bebek i Zabranjeno Pušenje, Velika dvorana Gripe

NEDJELJA 26.2.2017 12h
Zapadna obala:
12h Dječji Krnjeval za osnovce
Krnjevalska povorka – od Zapadne obale do Rive
RIVA:
14h Krnje Can Dance
14.30h Paškare